Het heeft even geduurd maar Jumi is terug met, zoals je ziet, een hele nieuwe website! Wat is er dan zo nieuw aan?

Nederlandstalig

Jumi’s website is nu volledig Nederlandstalig in plaats van Engelstalig. Jumi besefte de afgelopen jaren dat er nog veel te proeven, zien en beleven valt in eigen land. Ook is gebleken dat we veel Jumi lezers in Nederland hebben. Dus het leek voor Jumi (en de nieuwe leden) makkelijker om in het Nederlands door te gaan.

Op Jumi’s Twitter en Facebook zul je af en toe nog wel berichten in het Engels zien verschijnen.

Dus helemaal geen nieuws meer uit het buitenland?

Nee, dat ook weer niet. De leukste series, films en muziek komen voor Jumi uit het buitenland (no offence). Dus je zult hier regelmatig recensies en ervaringen vinden over dingetjes afkomstig uit het buitenland.

En als de Jumi’s op vakantie gaan naar het buitenland, dan kun je hier ook reisverslagen verwachten.

Nieuwe leden

Misschien heb je ze al gezien. Kleine zus Vivi en Big bro zijn aangeschoven bij team Jumi! Wanneer Jumi zich ziekjes voelt of er even niet is, dan zullen Vivi en/of Big bro jullie voorzien van de laatste nieuwtjes op het gebied van Food & Entertainment.

Nieuwsbrief

Vanaf nu kun je je ook inschrijven voor Jumi’s nieuwsbrief. Een keer per maand ontvang je dan de laatste berichten in je inbox.

Social Media

Geen tijd of zin om veel te lezen? Dan kun je Jumi ook volgen op Twitter en Facebook. Ben je helemaal geen lezer en meer een fotofreak? Check dan Jumi’s Instagram of PHHHOTO of Youtube.

Vragen over de transformatie, of misschien een suggestie? Schroom dan niet om contact met Jumi op te nemen via het contactformulier.

Voor nu wens ik alle Jumi lezers veel plezier met Jumi, Food & Entertainment met karakter.