PSY? Little PSY? Guess who’s back! Little PSY? Jawel, dat jongetje dat je ook zag in de videoclip Gangnam Style van PSY. Hij maakte een eigen videoclip van het nieuwe liedje van PSY: Daddy.

Is PSY dan terug?

OK, voor sommigen die denken: ‘Hueh, is PSY terug?’… Nou, hij is eigenlijk nooit weggeweest. In november 2015 bracht hij twee nieuwe liedjes uit, waaronder Daddy. De videoclip vind je hieronder.

Little PSY versus PSY

Anyway, terug naar Little PSY, Hwang Min-woo. Little PSY is inmiddels 10 jaartjes oud. Verwacht dus niet meer een klein schattig jongetje te zien, maar een klein ‘volwassen’ PSY’tje. In zijn nieuwe videoclip laat hij zijn strakke dance moves weer zien, gesupport door supercoole dansers. De clip begint net als die van PSY, met een scene in de operatiekamer. Verwacht niet dat de hele videoclip hetzelfde is (ja, dat zou saai zijn). Hwang Min-woo laat laat hier meer zijn dansmoves zien. Hier en daar aapt hij scenes na, maar niet overdreven. Dit terwijl de clip van PSY gewoon een en al grappig is. PSY showt dan ook zijn dansmoves, maar die zijn meer funny verpakt.

Wat vind ik van Little PSY’s videoclip?

De clip vind ik vermakelijk. Leuk om hem weer even te zien. Little PSY trekt soms dezelfde gekke bekken, maar het is een dansclip. Het origineel vind ik leuker omdat PSY, naast het showen van zijn dansmoves, verschillende weirde typetjes heeft en dat maakt de clip vermakelijker.

Maar goed, ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Welke vinden jullie leuker?

Videoclip Little PSY – Daddy

Videoclip PSY – Daddy

Overzicht
Samenvatting Vermakelijke clip, maar ik vermaak me toch meer met de originele clip van PSY.
3
Tag

2 reacties op “Little PSY’s comeback met Daddy

  1. Ikvind die van Psy ook leuker. Ach, dit is wel cute tho. Heeft hij in de originele clip niet de dansmoves gedaan?

  2. Die kleine niet, maar in het origineel dansen die characters zo funny, die slicke danser in dat zwarte pakje hahaha

Je kunt helaas geen reactie meer plaatsen.