Propercorn, Smooth Peanut and Almond

Ik moest en zou een Netflixsnackje halen, maar geen chips. En toen zag ik dit in de AH liggen: Propercorn, Smooth Peanut & Almond. Propere popcorn met een smaakje… Hmm, laat me dat uitproberen.

Propercorn

Wat is hier nou zo proper aan? Volgens de verpakking is het geschikt voor vegetariers (huh?) en het is gluten en tarwevrij. Daar komt ook nog bij dat de popcorn vers gepoft is! Prima, nu even terug naar de versie die ik heb gekocht.

Propercorn: pinda en amandelensmaak

Zoals veel chipszakken is ook deze maar voor de helft gevuld. Dus je betaalt 50% lucht en 50% popcorn. Dus dat is niet zo proper! Anyway, het fijne is dat de pindasubstantie niet poederachtig is, maar lekker smoothly om een stukje popcorn heen zit.

Propercorn, popcorn met pindakaasHet smaakt inderdaad naar smooth peanut. Het is net of je een hapje popcorn neemt met pindakaas. Alleen waar de smaak van amandelen is gebleven…. Het is wel lekker. Het heeft geen vies zoutige smaak, maar zoals eerder gezegd overheerst de pindakaas smaak. Dit is dus echt een snackje voor pindakaas liefhebbers.

Wel jammer dat de zak snel leeg was. Wel slim, want je bent dan geneigd om daarna naar de AH te sprinten om nog een zak te halen. Voor je het weet eet je 3 zakken achter elkaar. Misschien toch niet zo’n proper snackje.

Een zakje Propercorn van 90 gram kost bij de AH, 1,79. Probeer jij dit ook uit? Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt!

Meer info: propercorn

Overzicht
Samenvatting Als zoete, zoute of chili popcorn helemaal zat bent, kan je Propercorn Smooth Peanut and Almond proberen. Verwacht geen duidelijke amandelsmaak, want onze grote vriend Pinda overheerst. Deze versie is dus echt voor de pindakaasliefhebbers. Jummy!
4
Tag