Son & Johwa met If Not For You

Okee, hoewel ik nog niet goed Koreaans spreek en versta (maar ik kom er wel, lang leve de K-drama’s), weet ik dat dit een sad song is. Son & Johwa (손준호와조화) hebben onlangs het liedje If Not For You (당신아니였으면) uitgebracht. En ughh, als je PMS hebt, kan je het niet helpen om toch een traantje weg te pinken wanneer je de videoclip ziet.

De videoclip laat een poppetje zien die per ongeluk kwijt wordt geraakt door een scholier. En dan begint het avontuur van het poppetje. Het begint haar eigen leven te leiden. Poppetje komt iemand tegen die ook achtergelaten is en samen beginnen ze een avontuur. De videoclip is (volgens mij gedeelteljk) in stop motion. Ik ben gek op stop motions!

Anyway, stop motion, poppetje en knuffeltje, supermooie achtergrondbeelden (ik krijg heimwee *snik*… oh jee, weer een traantje….) gevoelige gitaarspel en prachtige zang…. Dit IS een Jumi worthy videoclip! Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt! Heb je ook een zakdoekje gepakt?

Overzicht
Samenvatting Supergave achtergrondbeelden, supermooie stopmotion. Ik kan ernaar blijven kijken, zo mooi! Het is een sad song dat is duidelijk, maar ik versta er geen drol van. Misschien zou ik het liedje nog meer waarderen als ik begreep wat er wordt gezongen. Dat zou vast (of niet) de mooiheid van de videoclip versterken.
4
Son & Johwa
Tag