Virtual Reality bril in Mirage van Benny Char

Heb jij weleens een Virtual Reality bril geprobeerd? Of heb je weleens iemand gezien die zoiets droeg? Misschien wel een raar gezicht, als je iemand ziet die opeens rare bewegingen maakt, met de voeten schopt, vreemd met de handen wappert of met een vreemde kromming in de rug bukt. Net als deze dude, in de videoclip van Benny Char (베니차 ) met het liedje Mirage.

Dude vecht met Virtual Reality bril

Deze clip is funny! De jongen belandt in een game waar hij zijn droommeisje moet veroveren. Maar zij wordt in een tempelcomplex beschermd door haar vader en zijn maten. Dude moet bewijzen hoe graag hij het meisje wilt. En wow, wat kan hij goeie combo’s uitdelen. Ja, dat zal ze leren! Bring it on!

Jawel, deze clip heeft een videogame stijl. Er worden combo’s en smashes uitgedeeld die weleens ziet in spelletjes zoals Mortal Kombat. Ook zijn er geanimeerde momenten, om het toch nog een extra videogame feeling te geven.

En ja, tussendoor zie je hoe intens hij het spelletje ervaart, als je weer beelden van hem ziet in het ‘echt’. Grappig, want zo zou je er misschien ook uitzien als jij dit spelletje speelt (ga niet zeggen, nee nee, zo stom zou ik niet doen als ik zo’n virtual reality bril draag..).

Mirage, het liedje

Deze funky song is in het Engels. Misschien zitten m’n oren te verstopt met oorsmeer, maar ik kan het niet goed verstaan. Dit komt vast ook doordat dit liedje gezongen is met een computerstem. Toepasselijk bij de videoclip zou je denken, maar zonde dat het daardoor slecht verstaanbaar is voor mensen met teveel oorsmeer in de oren. Maar ach, de clip is leuk.

Wil je weten hoe het eindigt, of de dude zijn meisje voor zich wint? (Oeh, spannend…..) Check dan de videoclip, hier bij Jumi!

Overzicht
Samenvatting Het is vooral een leuke videoclip. Ik kan het niet zo goed verstaan vanwege de computerstem, dus dat is minder. Maar ach, het is vermakelijk.
3
Tag