Groene Witte thee - Lychee en Lotus

Parfum uit een theedoosje…. Ja, dat is wat ik dacht toen ik de nieuwe lychee & lotus thee van de Albert Heijn kocht. Ik kan het niet helpen, maar ik blijf maar snuiven aan het theedoosje. Jummy! Maar hoe smaakt het?

Nieuwe collectie theeën Albert Heijn

Ik ben een supertheeleut! Dus ik sprong weer een gat in de lucht toen ik zag dat in de schappen van de supermarkt nieuwe theeën stonden. Als een echte theeleut heb ik minstens wel een minuut staan sniffelen en snuiven aan de nieuwe theedoosjes. Ik zag onder andere Groene thee: mango & kokos, Groene thee: appel & kiwi, Groene & witte thee: gember & sinaasappel, Groene thee: sinaasappel & papaya, Groene thee: cranberry & appel en deze thee: Groene & Witte thee, lychee & lotus. Ja, dit werd ‘m, want het ruikt heerlijk! Alle theeën kosten €1,09, by the way.

Ingrediënten Groene & Witte thee, lychee & lotus

Allereerst wel handig om te weten waar deze snuifverslavende thee van gemaakt is. Volgens de verpakking bestaat het uit 88% groene thee, 10% witte thee, maltodextrine, 0,3% lychee, 0,1% lotusknop en aroma. Dus nee, de verslavende geur komt zeker niet van de natuurlijke ingrediënten. Maar van de ‘aroma’.

De smaak van lychee & lotus

Het snuift… uhhh ruikt lekkerder dan het smaakt. De groene thee is wel duidelijk te proeven, met een licht vleugje lychee. Hmm en lotus? Ik heb geen flauw idee hoe lotus smaakt. De thee is wel lekker, maar smaakt niet super bijzonder. Maar hoe het ruikt… Ik drink de thee nu uit een hoge glas. Aanrader! Want zo kan ik de thee beter ruiken 🙂

De Groene & Witte thee, lychee & lotus is nu verkrijgbaar bij de Albert Heijn voor .

Snuif en drink ze!

Overzicht
Samenvatting Bestond er maar een parfum die zo ruikt als deze thee. Heerlijk! De smaak is wel okee, verwacht niet een zwaar parfumatische thee, want zoals bij veel andere theeën proef je vooral de groene thee.
3
Tag

Wat denk jij over “Parfumatische Groene & Witte thee: lychee & lotus

  1. Hai,
    ik ben benieuwd naar deze theeën. Vooral die van kokos ga ik ns proberen.

    Dank je voor de tip !

Je kunt helaas geen reactie meer plaatsen.