Arumi with Ramyeon

Wie kan er geen genoeg van krijgen: noedels! De Koreaanse zangeres Arumi (아름이) is er blijkbaar ook verslaafd aan, want ze bracht onlangs het liedje Ramyeon (라면이 익어가는 동안) uit.

Stel je dit eens voor: je raam staat open en opeens ruik je een heerlijke kookgeur. Maar heh? Je buren zijn geeneens thuis. Misschien heb je dan toch te maken met een kokende kat! Net als in deze videoclip. Nou, zo’n kat wil ik ook wel hebben!

Bekijk de cute videoclip van Arumi hier, bij Jumi!

Overzicht
Samenvatting Wat een cute liedje, een cute stemmetje met een cute videoclip! Ja als je van noedels en katten houdt, zul je dit een geweldige song vinden. Na de clip 4x te hebben gezien, heb je het wel gezien. Maar goed, heb je het nog niet gezien? Kijk het! Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt!
3.5
Tag