chocolade sushi

 

Goede, lekkere sushi is niet goedkoop. Eigenlijk is bijna alles wat met sushi te maken heeft, en van goede kwaliteit is, duur. Denk maar aan chocolade sushi. $39 voor een doos met vier chocolade sushi’s? Dikke doei, ik eet wel gewone chocolade… Totdat ik bij de Aldi kwam en Double Choco Sushi vond!

Wat zit er in een bakje Double Choco Sushi?

In een bakje zitten zes sushi’s, een drolletje wasabi en drie gemberstukjes. Dat is verrassend want de gemberstukjes zijn zachte snoepjes met gembersmaak! Niet te sterk, dus kindertjes zullen hier ook van houden. En ja, na het openen Moest ik de wasabi proeven. Scherp? Nee, heerlijk zoet en het heeft een romige hazelnootsmaak.

jumi eet wasabi

De sushi’s zelf hebben verschillende chocoladesmaken. Ze zijn zacht, pasta-achtig, dus verwacht niet een harde blok chocolade in je mond. Verwacht ook niet dat je het in een hap moet opeten, wat dan wel moet met gewone sushi. De donkerbruine sushi is natuurlijk van pure chocolade. Een andere heeft een lichte rafaello smaak, geraspte kokos met witte choco. En uiteraard ontbreekt de gewone melkchocolade niet. De smaken verschillen niet zo heel erg van elkaar, behalve de rafaello sushi. De chocolade sushi’s hebben wel een lekkere crunch, door de stukjes pinda’s en hazelnoot.

 

Jumi worthy of niet?
jumi eet chocolade sushi

Uiteraard moet je niet een sublieme Belgische bonbonnensmaak verwachten. Maar ook weer niet een koetjesreep nep chocolade smaak. Het smaakt prima. En hoe het eruit ziet? Ja, het is niet met zorg handgemaakt, dat zie je duidelijk. Maar het is ook weer niet zo dat het er helemaal niet uitziet. Je kunt het eigenlijk zien als een bakje wat je krijgt bij de Shabu Shabu of andere All-you-can-eat restaurant. Het is leuk om te geven aan je vriendinnen wanneer je daar weer een sushi date hebt. Dus ja, ik vind het Jumi worthy! De smaak is prima en het ziet er OK uit. De prijs, daar ben ik superblij mee!

Waar is Double Choco Sushi te koop?

Ik heb de chocolade sushi gevonden in de Aldi. Het kostte 2,99! Ik ga morgen nog een bakje halen!

Oh ja, hier nog de ingrediënten!
chocolade sushi

Overzicht
Samenvatting De smaak is prima. Leuk om te geven aan je vriendinnen, tenzij het van die zeurende tuttebellen zijn die alleen maar Leonidas bonbons lusten.
3.5
Tag

Wat denk jij over “Jumi aan de budget chocolade sushi

Je kunt helaas geen reactie meer plaatsen.