Lang leve de magnetron! En toen kwamen de magnetronmaaltijden en nu de magetrontoetjes. Vorig jaar ontdekte ik mug cakes. Dit is cakepoeder waar je melk bij moet doen, even in de magnetron moet gooien, en hoppa, je eigen warme mini cake in je eigen mok. Echt girliegirlie, lekkere zoetigheden bakken maar dan makkelijker… opwarmen in de magnetron! En toen zag ik iets minder girliegirlie, een Big bro mug cake: Fly Guy Apple Pie.

Mug cake Fly Guy Apple Pie

Fly Guy Apple Pie mug cake

Deze versie is van een serie mug cakes van American Sweethearts uit Barendrecht.  Het leuke is dat de mug cake verpakt is in een doosje. Je hoeft niet af te wassen, want de mug cake zit in een potje en daarin giet je je melk. EN het heeft een schattig lepeltje.

Ik zag ook een chocolade en normale versie, maar die ken ik al van andere merken. Deze versie heeft een appeltaart smaak. Verwacht geen gedroogde stukjes appel. Er zit ‘natuurlijke aroma’ in en wat E-nummers.

Mug cake Fly Guy Apple Pie ingredienten

De proef met Big bro

Maar goed, genoeg gepraat. Tijd om Big bro als proefpersoon erbij te roepen en te laten proeven…. En Big bro, wat vind je ervan? Oh, ik moet er wel bij zeggen, het ruikt heerlijk!

“Het smaakt wel goed! Het is wel een beetje plakkerig”.

Blijkt dat Big bro iets teveel melk in het potje heeft gedaan. De cake was aan de bovenkant goed, maar de onderkant was nog niet gaar. Maar goed, hij heeft het daarna weer in de magnetron gegooid. Eind goed, al goed!

Big bro eet Fly Guy Apple Pie

Waar is de mug cake te koop?

De mug cakes van dit merk heb ik gevonden bij de Xenos. Een doosje kost 2,49.

Overzicht
Samenvatting Het is wel lekker. Bij het bereiden moet je wel opletten dat je niet TEveel melk in het potje gooit. EN zorg er ook voor dat je goed roert, anders krijg je een plakkerige zooi.
3
Tag