Seed and Bean

Oh oh, wat ‘slecht’ is het om met een hongerige buik naar de Tuinen te gaan. Want wat zag ik daar? Heel veel repen Seed and Bean! Say what? Repen (pure) chocolade met een extra toevoeging. Lavendel, mandarijn&gember, maanzaad met citroen, espresso… 10 verschillende smaken. Ik koos voor pumpkin seeds and hemp oil.

seed and bean

Seed and Bean met pompoenzaadjes smaaktest

Zoals je seed… uhhh ziet, zijn de pompoenzaadjes niet fijngemalen. Je ziet halve stukjes. En de hemp oil, nou ja de stukjes voelen niet standaard chocoladereep droog aan. Ik zag een afdrukje van mijn duim toen ik het vasthield.

Tijd om te proeven! Big bro is een chocolademonster, dus ik heb hem erbij geroepen om mee te proeven. Ik vond het wel lekker, mag ook wel.. als je 3,29 betaalt per reep van 85 gram. Alleen had ik net een nieuw smaakje thee gekocht. En die wilde ik ook tegelijkertijd proeven. Not a good idea, want de chocolade overheerst, dus het leek net alsof ik een suf kopje heet water dronk. Na drie blokjes was ik het eigenlijk al zat. Het is lekker, maar het is niet net als een paaseitje dat je constant blijft snoepen.

Big bro, wat vind jij?

“Nou, het heeft een volle en rijke cacao smaak, waarbij de nootjes ook een verrijking zijn. Erg lekker.”

Hm, ja misschien geven die zaadjes juist een vollere smaak aan de chocolade. Het is in ieder geval niet zoutig. Verwacht trouwens niet dat je iets van die hemp oil proeft.

Oh ja, hier nog even de ingredienten op een rijtje.

Seed and Bean

Dus is het jummy? Mja, als je echt een pure chocolade fan bent, dan zou je dit echt moeten proeven, maar anders niet. Aan de andere kant is wel een fijne chocolade die je in huis moet hebben, als je chocoladefreak bent, maar toch eigenlijk niet teveel wilt snoepen. Want na 1 stukje eten heb je eigenlijk al genoeg gehad, niet dat het vies is. Maar het is meer dat je dan sneller een voldaan gevoel krijgt.

Anyway, Seed and Bean heb ik gevonden bij de Tuinen. En een reep kost 3,29.

Overzicht
Samenvatting Als je een pure chocolade fan bent, dan is dit een must-taste. Ik vond dit wel lekker maar had al heel snel genoeg.
3