Helaas is mijn Koreaans nog steeds niet zo goed om dit liedje te begrijpen. Maar toen ik deze stop motion videoclip zag, was het geeneens nodig om het liedje leuk te vinden. Zuid Koreaanse band BEARX (베어엑스) bracht Night Shade (밤그늘) uit.

Het viel me op dat de hoofdpersoon, meneer Beer, heel erg lijkt op veel van mijn vrienden, mijn Sylvanian Family vrienden en de Duitse Sylvanians. Maar hij blijkt geen familie te zijn. Hij is gewoon een Koreaanse Sylvanian.

Anyway, back to the story: Ontmoet eenzame beer met zijn enige kameraadje eend. Ze hebben het leuk samen totdat iemand eend opeens jat. Beer verdrietig en hij zuipt zich lam. Maar hij is het zat om zat te worden en beer gaat op zoek naar eend. Lukt het hem om eend terug te vinden? Kom erachter en check de videoclip, hier bij Jumi!

Overzicht
Samenvatting Leuke stop motion song! Maar als je goed kijkt, zie je dat deze meneer wat plastische chirurgie heeft ondergaan. Zijn oorspronkelijke lichaam is niet meer te herkennen. Hm, ik hoop niet dat hiermee jonge Sylvanian beren worden aangemoedigd om ook zo'n lichaam te nemen. Verder een topclip!
3
Tag