chocolade sushi

Het is alweer een tijdje geleden dat ik chocolade sushi heb gegeten, die van de Aldi. Nu huppelde ik rond bij een Azië festival. En guess what? Ik vond een chocolade sushi stand. Deze keer van het merk Golden Prestige. Zo zo, decadente naam, dit moet dan wel erg goed smaken.

Is deze chocolade sushi dan wel beter?

Ik heb een bakje gekocht met verschillende soorten en kleuren sushi. Het mooie is dat de sushi’s er wat mooier uitziet dan die van de Aldi. De nigiri tuna zag er iets ‘echter’ uit bijvoorbeeld. En de sushi’s zijn iets mooier gerold.

Smaak chocolade sushi

chocolade sushiDe smaak was erg goed. Er zaten meer verschillende ingrediënten in en de kwaliteit van de chocolade was wel beter. Door de verkoper werd aangeraden om vlak voor serveren, de chocolade sushi eventjes in de vriezer te gooien. Dit maakte sushi wel wat crispy en het smolt dan niet meteen in je handen.

Ik (en Big bro) proefde verschillende smaken. Van chocomint, tot gepofte rijst, kokos, bosbessenmix, jummy! En wat vond Big bro ervan?

“Kleurrijke en smakelijke delicatesse, die er mooier uitziet dan het smaakt”, aldus Big bro.

Ik moet wel zeggen, dat ik na het eten van vijf chocolade sushi’s achter elkaar, er wel even genoeg van had. Dit heb ik niet met echte sushi. Hmmm misschien word het wel weer tijd om naar een sushi restaurant te gaan.

Waar is deze decadente chocolade sushi te koop?

Ik ben nu aan het kijken op de website van Golden Prestige, maar ze hebben helaas geen besteloptie. Ik denk dat de website nog onder constructie is. Maar mocht je ze een keertje zien op een festival, dan zal ik je zeker aanraden om een doosje te kopen.

Overzicht
Samenvatting Deze chocolade sushi ziet er erg goed uit! Maar zoals Big bro het verwoordt ziet het er mooier uit dan het smaakt. Maar het smaakt niet slecht.
4
Tag