Lays introduceerde de Bratwurst chips en nu introduceert Hema haar eigen versie: de Hema rookworst chips!

De geur van rookworst

Ik vind Bratwurst chips wel lekker. De Hema rookworst ook. Hmm, dus deze soort chips moet dan wel lekker zijn! Nou, de geur die vrijkomt als je de zak opendoet schreeuwt overduidelijk ROOKWORST. Het ruikt zoutig met een vleugje mosterd. Heerlijk.

rookworst chips 2

Rookworst smaak?

Oef, ik ben wel blij dat er naast me een glaasje ijsthee klaar staat, want de chips is superzout! Ik eet zelf niet zoveel zoutig eten, dus mijn smaakpapillen probeerden de smaak te verdoezelen door een slokje ijsthee. Weg met de zoutschrik! Helaas kan ik niet echt een heerlijke rookworst smaak ontdekken. Big bro heb ik ook laten proeven. En Big bro, wat vind je ervan?

Het is inderdaad niet heel duidelijk te proeven. Het is zoutig. Het is wel lekker crunchy!

Dus voor mij is het wel een tegenvaller. Big bro vindt het wel okee. De rookworst chips van de Hema kan wel okee zijn als je toch elke dag een halve kilo zout in je avondeten strooit, maar voor mij dus niet, als parttime zouteter. Maar goed, voor sommige mensen die benieuwd zijn wat er nog meer in deze rookworst chips zit, behalve zout, zijn hier de ingrediënten.

rookworst chips1

Overzicht
Samenvatting Als je een zoutaddict bent dan heb je hier de perfecte chips. Ik proefde maar een heel heel licht smaakje rookworst. Maar hm, zout overheerste echt heel erg. Jammer!
2
Tag