Closeup kattenklauw

OK, en ik dacht dat ijs met een dropsmaakje raar is… Dit weekend wordt er tijdens een Japanse dierenbeurs een gelimiteerd aantal ijsjes verkocht met de smaak van kattenklauwen. Hueh? Voordat ik boze lezers krijg, er is geen enkele kat verwond geraakt bij het maken van de ‘Cat Paw-flavored ice cream’.

Kattenklauwenijs zonder stukjes kat

Kattenklauwenijs is vanilleijs met stukjes marshmallows. Dit zou dan moeten lijken op de kussentjes van een kattenklauw. De nootjes zorgen voor textuur, jawel, om het gevoel van een kattenklauw in je mond te versterken. En er zijn kleine visjes doorheen geblenderd, om de geur van katten nog meer te benadrukken. Jummy!

IJs met kattenklauwen smaak

Hoe verzinnen ze het om kattenklauwenijs te maken?

De een is obsessief verslaafd aan de geur van drop en de ander op katten. Sommigen zijn gekker op de geur van kattenklauwen. Volgens vele Japanse kattenliefhebbers, ruiken kattenklauwen naar heerlijke dingen (van karamelcrepes tot zonnebloemen) en dat geeft een persoon weer positieve energie. Dus waarom dit niet omvormen tot een echte smaak, omvormen tot een heerlijk dessert waar je alleen maar vrolijk van wordt?

Hebben!

Ik ben wel benieuwd, maar helaas lukt het mij niet om dit weekend naar Osaka (Japan) te reizen. Kattenklauwenijs wordt alleen verkocht tijdens de dierenbeurs ‘Japan Pet Fair’ van 23 februari tot 26 februari. Het kost geen drol, een portie kost ongeveer € 3,17. Dus ben je in de buurt, houd dan de website van de ‘Japan Pet Fair‘ in de gaten.

Bron: odditycentral.com

Wat denk jij over “IJs met kattenklauwensmaakje

Je kunt helaas geen reactie meer plaatsen.