Monchichi song

Ik weet het, wij Monchhichis zijn al meer dan 40 jaar geliefd. Je ziet tasjes, boekjes, cafes en mensen die speciaal kleertjes voor ons maken. En nu zag ik dit, een muziekclip van Joseph Germani over ons! Ik zat te youtuben op oude Monchhichi reclames en opeens kwam ik op Josephs video. Het liedje heet ‘Monchichi’.

Monchichi over Monchhichi’s

Nou ik was wel benieuwd waarom deze kerel over ons zingt. En ik vraag het me nog steeds af nadat ik de video heb gezien. Ik zie geen enkele monchhichi in de videoclip! Hij zingt over een cute meisje, en dat meisje noemt dan in het refrein ‘monchichi’. Okee ze gebruiken het woord monchichi voor ‘cuteness’. Maar waarom geen andere titel geven, cutie of iets dergelijks? Nou, Joseph, je hebt ons wel in het ootje genomen met je monchichi lied zonder monchhichis. En dat meisje verdient geeneens om gerefereerd te worden naar monchichi, ik vind haar maar irritant!

Wat vind jij van het liedje? Bekijk de video, hier bij JUMI.