monchhichi horror

We zijn de leukste, aardigste, vrolijkste maatjes op aarde. Je kunt ons gerust alleen thuis laten en wij zorgen wel goed voor het huis. We klagen bijna nooit, behalve als we echt echt echt iets stoms zien of iets smerigs hebben gegeten of gedronken. Dus waarom zou niet iedereen een Monchhichi thuis willen hebben? Waarom niet, waarom wel?

Rotte appel

We zien er leuk uit, maar als je dikke pech hebt kun je juist een verkeerde Monchhichi in huis halen. Jawel, ook in Monchhichiland leven er gemenerikken, de rotte appels. Ik schrok van het filmpje die ik zojuist heb gezien. Een meisje uit Amerika (?) heeft Monchhichi’s geadopteerd, of nou, het zal wel haar vader geweest zijn. Leuk, gezellig! Totdat ze wilt gaan slapen….

Ik zal er niet veel meer verklappen over het filmpje. Ik raad je aan om het nu zelf te bekijken. Het is een vrij lange film, maar je hoeft alleen maar te kijken tot 1:53.

Gewoon een recensie

Ik schrok enorm van het filmpje, maar het bleek uiteindelijk in scene te zijn gezet. Dit is een onderdeel van een recensie over Monchhichi’s en twee andere soorten speelgoed. Haha, goed gedaan Monchhichi’s! Dus nee, eigenlijk bestaan er geen slechte Monchhichi’s 🙂 Dus ik zou zeggen, adopteer een Monchhichi en wees gelukkig!