Tatoeage sproeten

Ik ben geboren met kleine stipjes op mijn gezicht. Mijn broers en zus Jumi hebben dit ook: sproeten! Sommigen zijn er blij mee en sommigen niet. Sommigen zijn juist niet blij dat ze geen sproeten hebben. Sommigen zijn zelfs zo ongelukkig dat ze allerlei manieren vinden om sproeten te faken. Door zelf stipjes te tekenen met een oogpotlood of nog permanenter, door sproeten te laten tatoeëren.

Sproeten zijn in

Er zijn zoveel redenen waarom sommigen zo graag sproeten willen. Het ziet er cute uit, het maakt je gezicht uniek… Yes, I know, I, Vivi, AM cute, hihi. Anyway, de laatste jaren zie vaker sproetenvolle gezichten in de modellenwereld. Er zijn zelfs modellenbureaus die alleen modellen aannemen met sproeten!

Getatoeëerde sproeten

Steeds meer meiden kiezen ervoor om nepsproeten te nemen door ze te laten tatoeëren. Een Canadese tatoeëerder Gabriele Rainbow is een van de pioniers als het gaat om getatoeëerde sproeten. Haar maatje was het helemaal zat om elke dag sproeten te tekenen op haar gezicht. Dit inspireerde Gabriele om sproeten semi permanent te creëren. Ze tatoeëerde sproeten op haar eigen gezicht en daarna op haar maatje.

Haar sproeten tatoeages zijn semi permanent. De sproeten worden steeds lichter, dus het ziet er dan ‘echter’ uit. In de loop der jaren vervagen de stippen helemaal. Bij Gabriele betaal je ongeveer $500 voor een paar sproeten.

Pfoeh, een tatoeage van een bliksemschicht op je gezicht kan ik nog wel begrijpen, maar om nepsproeten te laten tatoeëren? Hmmm…

Sproetenfans worden getatoeëerd

Benieuwd naar deze sproetenfans? In dit filmpje zie je drie meiden die de stap zetten om getatoeëerd te worden.

Bron: odditycentral