BEARX - Rabbit Hole

Toen ik klein was (jawel, ook Monchhichi’s kunnen kleiner zijn) vond ik het vreselijk als ik babypoppen kreeg. Stel je voor, je moeder heeft dan alle poppen netjes op een plankje gezet, tegenover je bed.  Het is bedtijd en het licht van je kamer gaat uit. En dan begint de horror. Kale hoofdjes en ogen die naar je staren. Ieekkk! Nou, het lijkt of de Koreaanse band BEARX daarop inspeelt met hun nieuwe muziekvideo ‘Rabbit  Hole’.

Horror of bad trip

Ze zullen het waarschijnlijk niet zo bedoelen, de leden van BEARX vinden babypoppen vast leuk. Maar het werkt bij mij averechts! Huilende babypoppen, vliegende babypoppen, babypoppen die worden opgegeten door een grote babypop. Ieeekkkkk! Het lijkt wel een horrorclip… of toch een bad trip clip. Je moet maar van babypoppen houden.

De video duurt 3:36 minuten. Durf jij het helemaal af te kijken?