Het is vrijdag! Tijd om lekker te zondigen met ongezonde, vettigste en goorste heerlijkheden. Wat dacht je van een pizza? Hoe heerlijk zou het zijn als je dan niet meer je hand hoeft uit te strekken om je smartphone te pakken die ver weg op tafel ligt. Of dat je moet opstaan om je huistelefoon te pakken. Nee, blijf lekker zitten, druk op de tong van je schoen en de pizzaman komt eraan.

Kick-off officiële pizza NCCA

Dit jaar zijn ze voor het eerst benoemd tot de ‘officiële pizza voor het NCCA (National Collegiate Athletic Association)’. De Pizza Hut is zo blij dat er voor deze speciale gelegenheid 64 exclusieve sneakers zijn gemaakt om fans te laten zien hoe supergemakkelijk het kan zijn om bij de Pizza Hut een pizza te bestellen!

Pizza Hut Pie Top sneakers

Het lijkt wel een futuristische droom, maar het bestaat dus echt! De zogeheten Pizza Hut Pie Top zijn sneakers met een speciale knop op de tong. Met 1 druk op de knop bestel je automatisch je pizza die je op jouw app als jouw ‘standaard pizza’ hebt opgeslagen.

De sneaker is verbonden met bluetooth en geolocatie. De pizzabezorger krijgt een seintje en in een mum van tijd staat hij voor je deur.

Wow heerlijk toch, je hoeft geeneens moeite te doen om je smartphone aan te zetten, je Pizzahut app op te zoeken… nee, gewoon op je schoen drukken! Hmm, was er maar zo’n uitvinding voor de Starbucks…

Bron: Incrediblethings, pizzahut