Kattenliefhebber, heb je de ijsjes met kattenklauwensmaakje gemist? Niet getreurd want misschien is deze nieuwe uitvinding wel iets voor jou: Kattenneus lipgloss (voor jezelf en niet voor de kat of voor je neus)!

Kattenneus gevoel

Felissimo, een Japans merk, heeft de nieuwe lipgloss onlangs geïntroduceerd. Het product geeft niet alleen een tintje en glans aan je lippen. Nee, als je de lipgloss op je lippen smeert geeft het ook een gevoel alsof je zojuist een zoentje hebt gegeven aan een kattenneus. Zo leuk!

“Neko no hana ni kisu shita mitai – hinyari ohana” lipgloss geeft je lippen een fris, vochtig gevoel van een kattenneus. De ingrediënten zoals sheabutter en hyaluronzuur zorgen voor de frisheid, dus geen geschreeuw, er zijn geen kattenneuzen verwerkt bij het maken van de lipgloss.

De geur van kattenmelk

Het kattengevoel wordt bij dit product nog meer versterkt als je eraan ruikt. De lipgloss heeft de zoete aroma van een vers kommetje melk die je aan je kat of kitten zou geven.

Heerlijk of niet? Gelukkig hebben we nu niet te maken met een limited edition. De lipgloss kun je gewoon bestellen via de website van Felissimo. Het product kost 1400 yen, dus dat is ongeveer 11,43 euro. Je moet alleen wel een beetje Japans kunnen om er eentje te bestellen (=’.’=)

Bron: en.rocketnews24.com