Hoe zou het leventje zijn van iemand die niet zonder chocolade kan. Een ontbijtje met een chocoladecroissant en warme chocolademelk. In de middag een broodje chocopasta. ‘S avonds een uhm.. alleen een chocoladetoetje? Help! Wat eet een chocofreak dan als avondeten? Je moet toch wel iets warms binnenkrijgen? Ik snap het, een chocotaart bakken om toch iets warms binnen te krijgen lijkt me teveel gedoe. Want wat als je ‘s avonds toch weinig tijd hebt om te kokkerellen met chocolade? Chocofreaks in Londen zijn zooo lucky! Pizzatent ‘Pizza Pilgrims’ kan voor jou een Chocolade Pizza Calzone maken!

Neem je eigen reep mee

Hueh? Een bijna 1 april grap? Nope, het is echt waar! En nee, echte kenners hoeven ook niet bang te zijn dat ze chocolade gebruiken die te zoet, te zout, of te bitter smaakt. Nee, neem gewoon je eigen chocolade mee! Stel je voor dat je een hap neemt van een net uit de oven gebakken pizza met een kokos-chocolade smaak. Of eentje met een choco caramel zoutige smaak… Jummy!!!

Pizza Pilgrims

De pelgrims van Pizza Pilgrims maken de customized chocolade pizza’s klaar.
Adres: 136 Shoreditch High St, London, E1 6JE

Ze hebben ook een BYOB concept. Dit betekent dat je je eigen bier, cider of wijn mag meenemen. Nou, pizza’s vreten en zuipen maar.