Er zijn momenten zijn dat je het toch vervelend vindt om een zak Cheetos open te trekken. Bijvoorbeeld wanneer je in een slaapzaal zit en iedereen om je heen ligt al te snurken. Of in een stille bioscoopzaal. Of in de bibliotheek. Cheetos komt met een oplossing zonder dat je een zak hoeft open te trekken: Snackwear! Neem je Cheetos mee, verborgen in je kleding.

Samenwerking Cheetos en Betabrand

Cheetos en Betabrand (kledingmerk en crowdfunding platform) hebben onlangs Snackwear geintroduceerd. Dit zijn (kleding)accessoires waar je ‘stiekem’ Cheetos in kunt opbergen. En je houdt je vingers schoon!

Cheetos Snackwear

Het zijn dus gewoon zakjes aan kleding? Hm, ja onder andere wel. Maar ze hebben bijvoorbeeld ook een ‘Snackscot’. Dit is een stropdas waarin je je Cheetos kunt proppen. Of de ‘Shoulder Stasher’. Gebruik dan je schoudervulling als opberger.

Ga naar de website van Betabrand om alle snackwear te zien.

Een grappig idee om toch iets extra’s toe te voegen aan een van de vele chipsmerken. Maar zou je dit echt kopen? Okee, als je een Cheetosfreak bent, kan ik het me wel voorstellen. Het lijkt me juist onhandig, al die mini kruimels die dan op de bodem blijven liggen, omdat je ze toch niet met je vingers eruit kunt pulken. Geef mij maar een boterhamzakje. Toch iets goedkoper.

Bron: trendhunter, betabrand