Nee hoor, ik ben geen superfan van pizza’s, maar wat er nu in Japan verkrijgbaar is zou ik, en pizzahaters, moeten uitproberen: de suikerspin pizza!

Het klinkt te mooi om waar te zijn. Maar het bestaat dus echt. Eettent Schmatz Beer Dining verkoopt driekazenpizza’s met een dun korstje. Daarbovenop plaatst men een bol suikerspin. Het klinkt misschien heel vies… gesmolten hartige kaas eindigend met een dikke wolk suiker.

Kersenbloesemseizoen

In Japan wordt het kersenbloesemseizoen uitbundig gevierd. Mensen komen samen in parken en gaan dan lekker picknicken met vrienden en familie terwijl ze genieten van het uitzicht van de mooie bloeiende blomen.

Schmatz Beer Dining viert op zijn eigen manier het kersenbloesemseizoen met hun speciale kersenbloesempizza, de Schmatz Hanami Special. Jawel, ook nu kun je een suikerspinpizza verwachten. Maar nu eentje besprenkeld met kersenbloesemblaadjes. Ook krijg je een kannetje honing gember saus die je dan over je suikerspin kunt gieten. OMG, er is een beetje kwijl op m’n laptop gevallen… Even schoonmaken….

Anyway, ben je toevallig in Japan, ga dan naar Tokyo om deze pizza’s te proeven. De kersenbloesempizza is wel verkrijgbaar tot 2 april.

Adres:
Tokyo-to, Chiyoda-ku, Uchi Kanda 3-18-3
東京都千代田区内神田3-18-3
Bron: rocketnews24