Soms zijn er eetbare uitvindingen, waarbij je denkt ‘why the what??!’. Zoals Prosecco Polish, nagellak met een smaakje.

Why the what?

Geloof het of niet, maar Groupon zit achter de uitvinding van Prosecco Polish. Ik denk niet dat ze hiermee nagelbijten willen stimuleren of 14 jarige kindertjes te laten veranderen in potentiële alcoholisten. Nee, het bedrijf heeft de nagellak gemaakt in het kader van Moederdag. Rrright…

Echte Prosecco

De nagellak bevat echte Prosecco, dus het smaakt en ruikt als de echte wijn. Enig verschil schijnt dat je er niet dronken van kunt worden, mits je zo desperate bent, dat je het flesje in een keer opdrinkt. Niet echt aan te raden.

Gezond is het sowieso niet. Als nagelbijter zul je dan misschien nog meer de drang krijgen om je hele nagel af te kluiven en de ingrediënten… Er zit propyleenglycol en titaanoxide in, ook te vinden in onder andere deodorant en make-up, en nog meer niet-zo-slokdarmvriendelijke-ingrediënten…. Maar vergeet niet, er zit wel een vleugje alcohol en Prosecco extract in het flesje, woehoehh!

Weer iets onnozels

Ja, het trok mijn aandacht wel, maar whyyy Groupon. Waarom bied je zoiets onnozels aan? Het is net zoiets als wanneer Groupon komt met vernieuwde kleur- en geurpennen, waarbij je het inkt gewoon kan opdrinken, als je het dopje openschroeft. En dat terwijl het eigenlijk gewoon echte inkt is.

Ik houd van nieuwe food uitvindingen, maar dit vind ik stom. Originele moederdagcadeau kopen? Koop dan liever een gigantische Kindersurprise geode van chocolade (was het maar te koop). Daarmee kun je je moeder echt blij maken.

Bron: odditycentral